Dërgoni lule në Tiranë, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi në Tiranë.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Ju mund të blini online për dërgesën në shtëpi në Tiranë të luleve, bimëve, buqetave, trëndafilave, luleve për tavolinë, kompozimeve të luleve, kompozimeve funerale me lule të freskëta dhe artificiale, edhe brenda ditës.

Stafi i Floragest ju mirëpret.

Lulenetirane.com është dyqani ynë online i luleve në Tiranë. Si staf jemi të njohur dhe të vlerësuar për cilësinë e luleve të blera çdo ditë, të paketuara në mënyrë elegante në buqeta me lule të freskëta, në kompozimet e luleve, në dekorimet dhe kompozimet me lule për dasma, evente, vendndodhje. Në dyqanin online ju do të gjeni gjithashtu bimë lulesh dhe bimë të gjelbra apartamentesh.

Na telefononi në numrin +355676047833 (edhe whatsapp) orari 8.30 – 18.30 për të rënë dakord për nevoja të veçanta.

Flower Box surprizë me trëndafila rozë.

Flower Box surprizë me trëndafila rozë.

Duke filluar nga: € 70,00
Flower Box surprizë me lule mikse.

Flower Box surprizë me lule mikse.

Duke filluar nga: € 60,00
Buqetë me trëndafila të kuq

Buqetë me trëndafila të kuq

Duke filluar nga: € 30,00
Buqetë me lule mikse

Buqetë me lule mikse

Duke filluar nga: € 50,00
Buqetë me trëndafila të kuq

Buqetë me trëndafila të kuq

Duke filluar nga: € 65,00
Buqetë me trëndafila të kuq

Buqetë me trëndafila të kuq

Duke filluar nga: € 35,00
Flower Box surprize me trëndafila të kuq.

Flower Box surprize me trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 95,00
Flower Box zemer me trëndafila të kuq.

Flower Box zemer me trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 75,00
Flower Box zemer me trëndafila të kuq.

Flower Box zemer me trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 70,00
Flower Box zemer me trëndafila të kuq.

Flower Box zemer me trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 90,00
Flower Box zemer me trëndafila.

Flower Box zemer me trëndafila.

Duke filluar nga: € 100,00
Flower Box zemer me lule mikse dhe cokollata.

Flower Box zemer me lule mikse dhe cokollata.

Duke filluar nga: € 50,00
Flower Box me lule mikse dhe cokollata.

Flower Box me lule mikse dhe cokollata.

Duke filluar nga: € 50,00
Flower Box me lule mikse.

Flower Box me lule mikse.

Duke filluar nga: € 85,00
Bimë phaleonopsis

Bimë phaleonopsis

Duke filluar nga: € 28,00
Bimë phaleonopsis

Bimë phaleonopsis

Duke filluar nga: € 28,00
Flower Box me 100 trëndafila të kuq.

Flower Box me 100 trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 300,00
Flower Box me 50 trëndafila të kuq.

Flower Box me 50 trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 160,00
Buqetë me 100 trëndafila të kuq.

Buqetë me 100 trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 280,00
Buqetë me 50 trëndafila të kuq.

Buqetë me 50 trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 150,00
Buqetë me trëndafila të kuq.

Buqetë me trëndafila të kuq.

Duke filluar nga: € 150,00
Flower Box me trëndafila të kuq të freskët

Flower Box me trëndafila të kuq të freskët

Duke filluar nga: € 100,00
Flower Box me trëndafila dhe orkide

Flower Box me trëndafila dhe orkide

Duke filluar nga: € 100,00
Kompozim me trëndafila të kuq në shportë.

Kompozim me trëndafila të kuq në shportë.

Duke filluar nga: € 110,00
Buqetë me trëndafila të ndryshëm

Buqetë me trëndafila të ndryshëm

Duke filluar nga: € 30,00
Buqetë me trëndafila të ndryshëm

Buqetë me trëndafila të ndryshëm

Duke filluar nga: € 55,00
Buqetë me trëndafila rozë

Buqetë me trëndafila rozë

Duke filluar nga: € 35,00
Buqetë me trëndafila të bardhë

Buqetë me trëndafila të bardhë

Duke filluar nga: € 35,00
Buqetë lulesh me trëndafila dhe gerbera

Buqetë lulesh me trëndafila dhe gerbera

Duke filluar nga: € 35,00
Buqetë me lule ngjyrë të lehta

Buqetë me lule ngjyrë të lehta

Duke filluar nga: € 30,00
Kompozim me lule mikse në shportë

Kompozim me lule mikse në shportë

Duke filluar nga: € 55,00
Kompozim me lule të bardha në shportë

Kompozim me lule të bardha në shportë

Duke filluar nga: € 50,00
Buqetë lulesh të bardha

Buqetë lulesh të bardha

Duke filluar nga: € 40,00
Arush si në foto.

Arush si në foto.

Duke filluar nga: € 100,00
Arush si në foto.

Arush si në foto.

Duke filluar nga: € 100,00
Arush si në foto.

Arush si në foto.

Duke filluar nga: € 100,00
Arush si në foto.

Arush si në foto.

Duke filluar nga: € 50,00
Bimë Anthurium

Bimë Anthurium

Duke filluar nga: € 55,00
Bimë Spathiphyllum

Bimë Spathiphyllum

Duke filluar nga: € 28,00
Bimë jeshile

Bimë jeshile

Duke filluar nga: € 20,00
Buqetë funerali me lule të bardha.

Buqetë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 35,00
Buqetë funerali me lule të bardha.

Buqetë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 35,00
Buqetë funerali me lule të bardha.

Buqetë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 35,00
Kurorë funerali me lule të bardha.

Kurorë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 70,00
Kurorë funerali me lule të bardha.

Kurorë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 100,00
Kurorë funerali me lule të bardha.

Kurorë funerali me lule të bardha.

Duke filluar nga: € 160,00
Kurorë funerali me lule të bardha dhe rozë.

Kurorë funerali me lule të bardha dhe rozë.

Duke filluar nga: € 200,00