Dërgoni lule në Tiranë, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi në Tiranë.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Buqetë lulesh me trëndafila dhe gerbera

Buqetë lulesh e ndryshme me trëndafila dhe gerbera, me jeshile, e paketuar.
Ju mund të zgjidhni një shumë të ndryshme nga ajo e propozuar, në këtë rast madhësia dhe numri i luleve do të korrespondojnë me çmimin e zgjedhur.
Buqeta gjithmonë do të jetë e paketuar me materiale jeshile, me letër ose materiale të ngjashme dhe me fiongo me ngjyrë, sipas ndjeshmërisë së luleshitësit dhe sipas përdorimit lokal.
Buqeta do të dorëzohet nga luleshitësi direkt tek marrësi.
Ju mund të vendosni kërkesa të veçanta në shënimet në fund të porosisë.
cod. 49 Buqetë Standart me gerbera dhe trëndafila mikse, e paketuar.
  € 45,00 Sasia:

cod. 50 Buqetë Premium me gerbera dhe trëndafila mikse, e paketuar
Duke filluar nga €
Sasia:

Në realizimin e buqetës ne marrim përsiper të përdorim lule dhe bimë cilësore dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të pasqyruar produktin e zgjedhur për sa i përket formës, përmbajtjes dhe ngjyrave. Megjithatë lejohen zëvendësimet e një ose më shumë elementeve për shkak të vështirësive në gjetjen e tyre në treg dhe shkatërrimit të produktit. Këto zëvendësime konsiderohen të pranuara nga blerësi porositës me kusht që produkti të ofrojë të paktën të njëjtin raport cilësi / çmim. Gjithmonë mund të na kontaktoni për të rënë dakord për atë që mendoni se është e nevojshme.