Dërgoni lule në Tiranë, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi në Tiranë.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Buqetë me 10 trëndafila të kuq

Buqetë lulesh elegante me trëndafila të kuq të freskët, me madhësi të mesme, e paketuar.
Ju mund të zgjidhni një shumë të ndryshme nga ajo e propozuar.
Madhësia dhe numri i trëndafilave do të korrespondojnë me çmimin e zgjedhur.
Buqeta gjithmonë do të jetë e paketuar me letër ose materiale të ngjashme dhe me fiongo me ngjyrë, sipas ndjeshmërisë së luleshitësit dhe sipas përdorimit lokal.
Buqeta do të dorëzohet nga luleshitësi direkt tek marrësi.
Ju mund të vendosni kërkesa të veçanta në shënimet në fund të porosisë.

Ky produkt shitet me copë, duke zgjedhur numrin do të ndryshojë rrjedhimisht importi i buqetës

kod.. 38 Buqetë e ulët me trëndafila të kuq, e paketuar sipas përdorimit lokal.Zgjidhni numrin e trëndafilave
Shuma € 35,00 Nr. i luleve:


Në realizimin e buqetës ne marrim përsiper të përdorim lule dhe bimë cilësore dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të pasqyruar produktin e zgjedhur për sa i përket formës, përmbajtjes dhe ngjyrave. Megjithatë lejohen zëvendësimet e një ose më shumë elementeve për shkak të vështirësive në gjetjen e tyre në treg dhe shkatërrimit të produktit. Këto zëvendësime konsiderohen të pranuara nga blerësi porositës me kusht që produkti të ofrojë të paktën të njëjtin raport cilësi / çmim. Gjithmonë mund të na kontaktoni për të rënë dakord për atë që mendoni se është e nevojshme.