Dërgoni lule në Tiranë, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi në Tiranë.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Buqetë me trëndafila të ndryshëm

Buqetë me trëndafila me ngjyra të ndryshme, e paketuar.
Ju mund të zgjidhni një numër të trëndafilave dhe të merrni çmimin e dëshiruar.
Buqeta gjithmonë do të jetë e paketuar me letër ose materiale të ngjashme dhe me fiongo me ngjyrë, sipas ndjeshmërisë së luleshitësit dhe sipas përdorimit lokal.
Buqeta do të dorëzohet nga luleshitësi direkt tek marrësi.
Ju mund të vendosni kërkesa të veçanta në shënimet në fund të porosisë.

Ky produkt shitet me copë, duke zgjedhur numrin do të ndryshojë rrjedhimisht importi i buqetës

kod.. 54 Buqetë me trëndafila të ndryshëm, e paketuar sipas përdorimit lokal. Zgjidhni numrin e trëndafilave.
Shuma € 30,00 Nr. i luleve:


Në realizimin e buqetës ne marrim përsiper të përdorim lule dhe bimë cilësore dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të pasqyruar produktin e zgjedhur për sa i përket formës, përmbajtjes dhe ngjyrave. Megjithatë lejohen zëvendësimet e një ose më shumë elementeve për shkak të vështirësive në gjetjen e tyre në treg dhe shkatërrimit të produktit. Këto zëvendësime konsiderohen të pranuara nga blerësi porositës me kusht që produkti të ofrojë të paktën të njëjtin raport cilësi / çmim. Gjithmonë mund të na kontaktoni për të rënë dakord për atë që mendoni se është e nevojshme.