Dërgoni lule në Tiranë, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi në Tiranë.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Flower Box zemer me trëndafila të kuq.

Flower Box zemer me trëndafila të kuq dhe çokollata (cokollatat mund te jene te ndryshme, ferrero ska ne sezonin e veres).
Dhurata gjithmonë do të jetë e paketuar me letër ose materiale të ngjashmedhe me fiongo me ngjyrë, sipas ndjeshmërisë së luleshitësit dhe sipas përdorimit lokal.
Dhurata do të dorëzohet nga luleshitësi direkt tek marrësi.
Ju mund të vendosni kërkesa të veçanta në shënimet në fund të porosisë.
cod. 1302 Flower Box me trëndafila të kuq dhe çokollata.
  € 80,00 Sasia:

Në realizimin e buqetës ne marrim përsiper të përdorim lule dhe bimë cilësore dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të pasqyruar produktin e zgjedhur për sa i përket formës, përmbajtjes dhe ngjyrave. Megjithatë lejohen zëvendësimet e një ose më shumë elementeve për shkak të vështirësive në gjetjen e tyre në treg dhe shkatërrimit të produktit. Këto zëvendësime konsiderohen të pranuara nga blerësi porositës me kusht që produkti të ofrojë të paktën të njëjtin raport cilësi / çmim. Gjithmonë mund të na kontaktoni për të rënë dakord për atë që mendoni se është e nevojshme.