Dërgoni lule në Tiranë, dërgoni lule me shpërndarje në shtëpi në Tiranë.

 telefononi në numrin +355676047833

 ose na shkruani në: [email protected]

Tullumbace shoqëruese të buqetës së zgjedhur.

Tullumbace shoqëruese të buqetës së zgjedhur.
Mund të zgjidhni 1 ose më shumë tullumbace me helium për të shoqëruar buqetën që keni zgjedhur.
Ju mund të zgjidhni numrin e dëshiruar të tullumbaceve me çmimin përkatës.
Dhurata do të dorëzohet nga luleshitësi direkt tek marrësi.
Ju mund të vendosni kërkesa të veçanta në shënimet në fund të porosisë.

Ky produkt shitet me copë, duke zgjedhur numrin do të ndryshojë rrjedhimisht importi i buqetës

kod.. 771 Tullumbace me helium shoqëruese të buqetës së zgjedhur.
Shuma € 4,00 Nr. i luleve:


Në realizimin e buqetës ne marrim përsiper të përdorim lule dhe bimë cilësore dhe do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të pasqyruar produktin e zgjedhur për sa i përket formës, përmbajtjes dhe ngjyrave. Megjithatë lejohen zëvendësimet e një ose më shumë elementeve për shkak të vështirësive në gjetjen e tyre në treg dhe shkatërrimit të produktit. Këto zëvendësime konsiderohen të pranuara nga blerësi porositës me kusht që produkti të ofrojë të paktën të njëjtin raport cilësi / çmim. Gjithmonë mund të na kontaktoni për të rënë dakord për atë që mendoni se është e nevojshme.